woensdag 29 april 2015

Essence - Hello Sunshine

Eigenlijk al sinds ik dit lakje tegenkwam in de winkel heb ik mijn twijfels. Een matte gele nagellak, vind ik dat nou wel of niet mooi... Mijn nieuwsgierigheid won het uiteindelijk en zo ging dit lakje mee naar huis. Essence heeft overigens een hele nieuwe lijn 'the gel nailpolish', overigens zijn het gewoon dezelfde lakken en flesjes met een ander etiket. In ieder geval zijn de namen en kleuren nog hetzelfde!

Goed, Hello Sunshine! Een gele nagellak met een matte finish. Zoals ik de lak nu op de swatch terugzie, is deze lang niet zo lelijk als ik verwacht had. Ik vind de lak eigenlijk helemaal niet lelijk, maar echt mooi? Eerlijk gezegd weet ik het nog steeds niet.


Een nadeel van het matte effect vind ik zelf dat je alles zo ziet. Bij het aanbrengen van de eerste laag zag je letterlijk ieder streepje en ribbeltje die ook maar aanwezig is op de nagel.

Uiteindelijk bracht ik twee laagjes lak aan over mijn natuurlijke nagel. Bij twee lagen was het streperige wel minder, wel zie je echt nog wel een wat vlekkerig resultaat. Uiteindelijk ben ik nog steeds geen fan van geel, maar toch vond ik dit lakje wel de moeite waard om eens te dragen!

Wat vinden jullie van deze matte gele nagellak? 

1 opmerking:

  1. Mooier dan ik had verwacht. bij kruidvat is nu alle nagellak 1+1 gratis.
    Gr. Kirsten

    BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations