dinsdag 7 april 2015

[Gelnagels] Funky Glitters

Een tijdje geleden mocht ik weer een leuke glitternailart op gelnagels maken. Nou zijn losse glitters niet één van de makkelijkste dingen om mee te werken, maar zo nu en dan vind ik het erg leuk!

Voor deze nailart heb ik gebruikt:

- Losse bronzen glitter;
- Losse donkergroene glitter;
- Sponsje;
- Groene Rhinestones;
- Topcoat.


De basis van deze nailart is de kale nagel. Op de tip van de nagel bracht ik wat topcoat aan, net zoals op een puntje van het sponsje. Het sponsje dip ik in het potje glitter en deze breng ik net zoals bij een gradiënt aan op de nagel. Op de wijsvingers gebruikte ik een contrasterende kleur, namelijk groene glitter. Dit kun je bijvoorbeeld ook op je ringvinger doen ipv de wijsvinger.

De kleur groen van de wijsvinger wilde ik op een andere nagel ook terug laten komen. We kozen voor een donkergroene rhinestone, deze bracht ik op de ringvingers aan. Op deze manier zit het contrast van het groen in de glitters op de wijsvingers en in de rhinestone op de ringvingers. Ik vind het een erg leuke combinatie!

Werken jullie ook weleens met losse glitters? Ik vind het zelf leuk, maar na afloop vind je wel echt nog weken overal glitter...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations