woensdag 1 april 2015

[Gelnagels] Spring is Coming!

Ondanks dat het weer de laatste paar dagen alleen maar regenachtig is geweest, probeer ik de dag toch wat op te fleuren door deze lente-achtige nailart te laten zien! 

Dit is een nailart met een wat hogere moeilijkheidsgraad. Ik combineerde verschillende technieken met elkaar om zo uiteindelijk dit geheel te krijgen. Ik gebruikte de volgende producten:
- Lichte blauwe lak
- Groene glitterlak
- Sponsje
- Zwarte striper
- Lichtgroene striper
- Metallicgroene striper
- Infinity plate 122


Ik lakte eerst de nagels in een lichte blauwe kleur. Ik bracht twee dunne laagjes aan. Toen dit droog was depte ik op de tips van de nagels groene glitters met behulp van een sponsje. Op de ringvinger en middelvinger tekende ik uit de losse hand met een zwarte striper een boompje.

Op de duimen maakte ik ook een boompje met daarnaast een zwart hekje, op het hekje stempelde ik een katje van de inifinity plate. Hier heb ik helaas geen foto van. Op de wijsvingers en pinken stempelde ik ook een katje met daarbij een vlindertje en hartje.Om de nailart helemaal af te maken tekende ik met de twee groene stripers grassprietjes op de tips van de nagels.

Wat vinden jullie van deze lente nailart? Ik kan niet wachten op wat mooier weer!

3 opmerkingen:

  1. Ah wat leuk gedaan, en wat zijn die katjes cute zeg! :) Die image plate wil ik ook haha!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Die plate is ook zo onwijs gaaf, echt de moeite waard!!

      Verwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations