donderdag 30 april 2015

[Gelnagels] Blauw/Paarse French

Zijn jullie de tweekleurige french manicures al zat? Nee? Mooi! Vandaag heb ik namelijk weer een leuke variant op deze tweekleurige french manicure! Deze keer heb ik weer twee andere kleuren met elkaar gecombineerd. Je kunt echt met onwijs veel kleuren combineren!

Voor deze nailart heb ik gebruikt:
- Witte lak (Fogan)
- neon blauwe lak (Fogan)
- Donkerpaarse lak (Fogan)
- Sponsje
- Penseel en remover.


Ook bij deze nailart heb ik eerst weer een witte french manicure gemaakt. Gewoon uit de losse hand, dit hoeft niet strak. De blauwe en paarse (Of kleuren naar keuze) doe je op een sponsje en deze dep je over het witte heen. Door het sponsje gaat natuurlijk de kleur overal zitten, maar dat maak je later schoon. 

Met het penseel en de remover haal je de overtollige kleur weg en trek je de french strak op de nagel. Let ook goed op de nagelriemen en onder de nagel, door het sponsje gaat de kleur vaak de gehele vinger over!

1 opmerking:

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations