maandag 27 april 2015

Personal #17

Happy Kingsday! Ik zal het vandaag lekker kort houden, want ook ik ben gewoon gezellig de hele dag de hort op, ondanks dat ik 'koningsdag' nog steeds niet hetzelfde vind als het ouderwetse Koninginnedag! Goed, deze week onwijs druk gehad, vooral veel gewerkt en druk aan mijn scriptie gezeten. Een kleine post dus dit keer!

Thuis zijn we druk bezig met de boel verschuiven. Nu twee jaar na het verhuizen werd het tijd voor wat verandering. De konijnen kregen meteen wat meer ruimte zodat we de ren voor het hok kunnen zetten. Om de beurt kunnen ze dan lekker even over de grond rennen zonder dat ze de boel slopen. 


  
Zoals je ziet een druk weekje in de salon. Van een aantal nailarts zullen sowieso aparte artikels verschijnen met uitleg en betere foto's natuurlijk!

Fijne Koning(inne:P)sdag!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations