zaterdag 4 april 2015

[Gelnagels] Watermarble French

Ik ben wel iemand die van een beetje een uitdaging houdt. Watermarbles heb ik al eerder gedaan en zo heb ik ook een hele watermarble nailart week gehouden een hele tijd terug om wat meer te oefenen met de watermarble. Nog steeds maak ik niet de meest prachtige bloemenpatronen in het water, maar erg leuk is het wel! Zo wilde deze dame graag een french manicure met watermarble!

Voor deze nailart heb ik gebruikt:

- Een kopje water;
- plakband;
- zwarte lak;
- roze lak;
- paarse lak;
- penseel met remover.


Een aantal handige tips voor de watermarble: Gebruik water uit een flesje, gebruik vooral geen plastic beker (wanneer er een drup nagellak naar de bodem zakt brand dit een gat in het bekertje *been there, done that*) en plak de nagelriemen af met plakband zodat niet alles onder zit. Ik begon dus eerst met het afplakken met plakband. Ook plakte ik een stuk plakband over de bovenkant van de nagel, anders moest ik vervolgens de hele nagel nog lakvrij maken omdat het natuurlijk een french manicure ging worden!

Druppel voor druppel in het water en vervolgens trek je met een sateprikker het patroon. De nagel in het water dippen en goed laten drogen. Wanneer dit droog was haalde ik het plakband weg. Wanneer het plakband eraf is hield ik natuurlijk een rechte lijn over, als french manicure is dat niet zo mooi. Met een penseel en remover trok ik vervolgens een mooie smile in de french!

Een erg leuke uitdaging met een leuk resultaat! Wat vinden jullie? 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations