zaterdag 11 april 2015

[Gelnagels] Lace Tips!

Deze week hebben jullie al behoorlijk wat verschillende nailarts voorbij zien komen en ook vandaag weer een nieuwe nailart! De site heet natuurlijk niet voor niets 'Nailart' Creations! :)

Dit keer een zwarte nailart, die wel erg chic oogt. In ieder geval ik zou het zo op mijn nagels dragen! Ik gebruikte de volgende producten:
- Zwarte lak (Essence)
- Konad plate M57
- Zwarte stempellak (+benodigdheden)
- Holografische glitterlak (Essence)


De eerste stap van deze nailart is het maken van een zwarte rand. Dit doe je net zoals bij een french manicure alleen in plaats van een 'smile' maak je nu een rechte rand. Stap twee is het stempelen. De kanten rand komt van plate M57 af en deze stempelde ik boven de zwarte rand. 

Mocht je niet zo'n glitterfan zijn dan zou je de nailart zo kunnen laten. Deze dame houdt echter wel van een glittertje dus op de zwarte tips deed ik nog wat holografische glitter om de nailart wat meer te laten sprankelen!

Wat vinden jullie van deze nailart? 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations