woensdag 22 april 2015

Revlon - Buttercup

Ik hou onwijs van mooie en budget nagellakjes. Ik geloof niet zo in nagellakken die €15 kosten en weken mooi zouden blijven zitten. De realiteit is vaak toch wel dat deze net zo snel chippen als de budgetvarianten. Het merk Revlon is normaal gesproken niet zo heel budget, maar de Action verkoopt een aantal lakken voor maar €0,99!

Buttercup is een heel lichtgeel lakje met een crème finish. De lak geeft mij een beetje een lente/Pasen gevoel. Qua kleur is dit echt een pastel!


Het eerste wat mij opviel bij het openen van dit lakje was de dunne substantie. Deze was echt veel dunner dan ik normaal gesproken gewend ben. Hierdoor was het aanbrengen van het eerste laagje ook wel een uitdaging aangezien de lak heel snel in de nagelriemen loopt.

Door de dunne substantie was de dekking van de lak iets minder. Ik heb uiteindelijk drie lagen lak aangebracht op de swatches hierboven om een dekkend resultaat te krijgen.

Wat vinden jullie van dit pastelkleurtje? Persoonlijk is het niet zo mijn ding omdat deze kleur heel bleek maakt, maar qua nailart is dit een leuk kleurtje om mee te spelen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations