vrijdag 17 april 2015

[Gelnagels] Neon Pink/Yellow French!

Sinds ik deze set nagels voor het eerst zette, is er een heuse hype ontstaan in de salon! Ikzelf en vele anderen zijn gek van deze nailart en dan ook echt in de meest gekke kleurtjes! Vandaag laat ik jullie de basis van de nailart zien, omdat ik de basis al onwijs gaaf vond!

De basis is een gradiƫnt french manicure. Een French rand die dus in twee kleuren gemaakt is met een overloop. Voor deze nailart is dit dus enkel de basis, maar zo gaaf, dat ik deze dus apart alvast even laat zien. Omdat dit dus een basis is, heb ik de foto's tijdens het proces gemaakt en zijn de nagels nog mat en de nagelriemen wat droog.


Wat je nodig hebt om deze gave gradiƫnt tips te maken:
- Neon Roze lak (Fogan)
- Neon gele lak (Fogan)
- Witte basis (Sally Hansen)
- Sponsje
- Penseel en remover.

Een stappenplan voor deze leuke french (dit is zonder basecoat en topcoat omdat ik deze nailart op gelnagels maakte).
1 - Maak uit de losse hand een witte french, deze hoeft echt niet recht en netjes te zijn, dit werk je later bij.
2- Pak een sponsje en breng de twee kleuren naast elkaar aan op het sponsje.
3- Dep het sponsje over de witte french manicure op de nagels en beweeg het sponsje wat heen en weer om een mooie overloop te krijgen.
4- Pak een plat penseel en nagellakremover (liefst zonder aceton). Met het platte penseel ga je nu een 'smile' aanbrengen. 

Mochten jullie graag een video willen zien hoe je deze speelse french manicure maakt, laat het mij even weten en dan ga ik daarmee aan de slag! Morgen volgt de rest die deze nailart af gaat maken!

1 opmerking:

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations