vrijdag 10 april 2015

[Gelnagels] Dots,Stripes, Glitter!

Zo nu en dan heb ik een klant in de salon die zegt: Leef je maar helemaal uit! Meestal weet ik dan wel welke kleuren diegene leuk vind. Zo wist ik voor deze set nagels dat zilver het sowieso altijd wel goed doet. De rest van de nailart is compleet geïmproviseerd!

Voor deze nailart gebruikte ik de volgende producten:
- Zilveren lak (Catrice)
- Sponsje
- Dottingtool
- Witte striper
- Zwarte striper


De basis van de nagel is een zilveren gradi├źnt. Ik heb wat zilveren lak op een sponsje gedaan en deze over de tips van de nagel gedept. Deze basis moet je echt goed laten drogen voordat je verder kunt gaan!

Met een witte striper zette ik random witte streepjes, ditzelfde deed ik ook met een zwarte striper. Met een dottingtool en de zwarte lak zette ik nog wat random stipjes. Ik vond het in dit geval juist leuk om 10 geheel verschillende nagels te maken, maar mocht jij dit nou niks vinden kun je ook het design op alle 10 de nagels hetzelfde houden. 

Uiteraard is dit ook weer zo'n design welke leuk is met zoveel verschillende kleuren!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations