donderdag 14 mei 2015

Astor - Lily of the Valley

Vorige week swatchte ik al het eerste Astor lakje. Vandaag het tweede lakje welke ik de verpakking zat. Astor lakjes kun je per twee in een verpakking kopen bij de Action voor €1,39.

Laat ik maar meteen met de deur in huis vallen. Wat een pain in the ass is dit lakje zeg! Zelden maak ik een lak/kleur mee die zo vervelend aanbrengt als deze van Astor.. Normaal gesproken ben ik niet meteen zo negatief hoor, maar ondanks dat de kleur wel mooi oogt was de rest dus een verschrikking!


Bij het openen van dit lakje merkte ik al dat de kleur onwijs waterig was. De lak liep direct al van het kwastje af. Dit betekend dus ook dat je het kwastje goed moet afvegen, anders vallen de druppels zo op je nagels. 

Bij het aanbrengen van het eerste laagje leek het letterlijk net alsof er een schimmel op groeide.. Uiteindelijk bij drie dikkere laagjes werd de kleur pas dekkend zoals hierboven. Het aanbrengen van de lak schrok mij uiteindelijk zo af dat ik de kleur direct weer verwijderde, ook omdat het drogen eeuwig leek te duren!

Wat zijn jullie ervaringen met Astor? 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations