woensdag 6 mei 2015

[Shoplog] Nagelfestival #1

Zoals ik maandag al vertelde in het persoonlijke artikel is het o.a. deze week weer nagelfestival bij het kruidvat. Dit betekend 1+1 gratis op het hele nagellakassortiment. Als gierige hollander ben ik dus zo iemand die bijna nooit nagellak meer koopt, maar als een gek inslaat bij dit soort aanbiedingen haha! Dus vandaag het eerste deel van de shoplog, omdat er later nog een tweede ook aankomt! Ik heb nu vooral veel Catrice en Essence ingeslagen, alles vanuit het reguliere assortiment welke bij ieder filiaal verkrijgbaar zijn.De eerste lakjes komen uit de Cinderella LE. De laatste tijd kocht ik geen LE's meer, maar deze kleurtjes vond ik wel echt leuk, mooie pasteltinten. Helaas ontbreekt er nog het één en ander, welke ik bij een ander filiaal hoop te vinden! Dit zijn van links naar rechts: Sweet, sweet nightingale - Bibbidi, bobbidi, boo en Watch out lady Tremaine.

Ook kocht ik drie lakjes uit de Catrice LE Doll's Collection. Deze is ook niet compleet omdat dit het enige is wat zij nog hadden. Wederom zijn dit ook weer mooie lichte tinten. Van links naar rechts: Playing in Lavender Heaven - Hide & Green en Be My Porcelain Doll! De laatste heb ik momenteel op mijn nagels en deze is pretty!

Essence heeft de Colour&Go collectie inmiddels vervangen voor 'the gel nail polish' collectie. Ook uit deze collectie kocht ik vier prachtige pasteltinten en een glitterrode lak. De namen van links naar rechts: Brazil Jungle - Prince Charming - Forgive Me - A whisper of spring en Hey, Love!

Van Catrice kocht ik één luxury nude tint (ik ben niet zo van de nudes, maar deze leek mij wel mooi), een wittige, zalm, roze kleur uit de vernieuwde collectie en nog een felle rode uit de oudere collectie welke ik nog niet had. De namen van links naar rechts: Magical Nude - Next stop: Satin Tropez - A gallon of melon - All you need is pink en Where is my Ferrari.

De laatste lakjes komen ook weer uit de vernieuwde collectie. Deze hebben overigens ook een nieuw kwastje welke er op het eerste zicht veel beter uitziet dan de oude. Wel nog brede kwastjes, maar mooi rond afgesneden zonder al die uitstekende haartjes. Hooray! Dit zijn van links naar rechts: My Yellow Fellow - Blurred Limes - (s)wimbledon en Can you SEA me? 

Tot zover de eerste shoplog! Hebben jullie al wat leuke spulletjes gekocht met het nagelfestival?

1 opmerking:

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations