zaterdag 16 mei 2015

[Nailart] Lace Love

Op deze vroege zaterdagochtend ga ik jullie weer een nailart op mijn eigen nagels laten zien! Dit keer maakte ik weer een nailart met de combinatie van stamping en handmade!

De volgende producten gebruikte ik voor deze nailart:
- Witte parelmoer lak (Catrice LE)
- Ebay stampingplate;
- Zwarte striper;
- Stempelspullen;
- Removerpen.


Ik bracht eerst 2 dunne laagjes van Catrice - Be My Porcelain Doll aan (De swatches waren mislukt dus die houden jullie nog tegoed!), dit is een lak uit de vorige LE. Ik koos alvast een stempel uit welke ik op mijn nagels wilde hebben. Het ging dit leuke kanten design worden van één van de ebay plates welke ik heb.

Toen de witte lak droog was stempelde ik het design over mijn nagels heen. Het is een full nail design, maar ik wilde de nailart nog een extra touch geven. Toen alles droog was maakte ik met een zwarte striper nog een schuin zwart vlak om de nailart af te maken!

Wat vinden jullie van deze nailart? 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations