dinsdag 12 mei 2015

[Gelnagels] Roosywood Nailart

Vandaag heb ik weer een nieuwe nailart voor jullie die ik op de nagels van een klant in de salon maakte. Deze nailart kun je vrij gemakkelijk zelf namaken, de moeilijkheidsgraad ligt laag, dus perfect voor degenen die aan het oefenen zijn met nailart!

Voor deze nailart heb je ook niet zoveel producten nodig. Ik gebruikte het volgende:
- Oudroze lak (Catrice - welcome to roosywood) of een kleur naar keuze voor de french
- witte striper;
- Penseel en remover (of guidelines voor de french als jij dat fijner vind).


Omdat het nagelbed niet helemaal egaal was bij deze nagels besloot ik een dekkende covergel te gebruiken. Je kunt zelf gewoon je kale nagel gebruiken of een hele lichte nude lak als basis (alleen bij een lak als basis kun je de french niet rechttrekken met remover, dan moet je deze uit de losse hand strak maken of een guideline gebruiken!).

Ik maakte de french uit de losse hand met de oudroze lak. Deze trok ik strak door er met een plat penseel en remover langs te gaan. Toen dit droog was zette ik het ruitjespatroon met de witte striper. 

Wat vinden jullie van deze nailart? Ik vind zelf de kleur echt onwijs gaaf!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations