donderdag 7 mei 2015

[Gelnagels] Rock Chick Nailart

Met de kleuren rood en zwart wilde ik een leuke 'rock chick' nailart maken. Een beetje over the top en niet zo standaard als altijd, maar daarnaast moest het wel draagbaar zijn en goed te combineren. Ik denk dat ik wel kan zeggen: missie geslaagd!

Voor deze nailart gebruikte ik de volgende materialen:
- Zwarte lak (Essence, oude Vampire LE);
- Rode lak (Essence, nieuwe collectie);
- Witte lak (Sally Hansen);
- Zwarte rhinestones;
- Zilveren rhinestones;
- Zilveren striper.


Ik lakte alle nagels op de ringvingers na met twee laagjes zwart. De ringvingers gaf ik eerst een witte laag lak. Ik gebruike hier expres een witte basis om ervoor te zorgen dat het rood er echt uit zou gaan springen. Wanneer het wit droog was bracht ik ook twee laagjes rode lak aan. 

De duimen, wijsvingers en pinken voorzag ik van twee zilveren streepjes die als een soort van kruis naar elkaar toelopen. Op het snijpunt van de lijntjes plakte ik een zilveren rhinestone. Op de rode nagel bracht ik verticaal een rij zwarte steentjes aan, ditzelfde deed ik op de middelvinger met een rij zilveren rhinestones. 

Wat vinden jullie van deze nailart? Thema geslaagd? 

1 opmerking:

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations