vrijdag 8 mei 2015

Astor - Nr 325

Het merk Astor is voor mij geheel onbekend. Een tijdje geleden kwam ik setjes van dit merk tegen bij de Action. De prijs was geloof ik rond de €1,35 voor twee lakjes. Aangezien ik wel van budget hou (goh student..) en mijn nieuwsgierigheid toch wel gewekt was besloot ik twee setjes mee te nemen. In het eerste setje zat dit lakje met nog een felblauw lakje. Ik probeerde eerst deze uit.

Dit lakje komt uit de Quick 'n Go collectie van Astor. Op het flesje staat in het groot: droog binnen 45 sec. De kleur zelf is zeegroen, dus in real life ietsies groener als op deze swatches. Mijn camera vond de kleur zo niet leuk dat deze besloot er maar een iets ander kleurtje van te maken ;-).


Zoals ik al zei is de kleur dus ietsies groener. Het kwastje heeft een fijn formaat, iets breder dan normaal, maar niet té breed. Het aanbrengen ging ook erg fijn, de lak heeft een prima substantie.

De dekking is ook prima. De kleur dekt bijna helemaal met één laagje lak, om het geheel wat mooier te krijgen bracht ik wel een tweede laagje aan op de swatches. De kleur is vrij snel droog, inderdaad binnen die 45 seconden, maar niet droog-droog. Wanneer je je nagels stoot dan zul je na zo'n korte tijd nog steeds schade zien.

Hebben jullie het merk Astor al een keer geprobeerd? Over deze lak ben ik eigenlijk wel erg tevreden!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations