zaterdag 2 mei 2015

China Glaze - Black Mesh

Een leuk nieuwtje voor de crackle liefhebbers onder ons! China Glaze - Crackle Glaze nagellakken bij de Action voor maar €0,49! Ik ben sowieso een groot fan van China Glaze, de crackles gebruik ik dan eigenlijk wel niet meer, maar ik kon het toch niet laten om 4 kleurtjes mee te nemen. De zwarte crackle probeerde ik alvast voor jullie uit!

Bzzz, bzzz ik ben een bijtje! Haha, nee even serieus, ik kreeg hier een beetje een bijerig gevoel van. Als basis gebruikte ik Hello Sunshine van Essence, de gele matte lak. 


Ik kon toch niet echt wennen aan de gele matte lak, daarom besloot ik dus de crackle over de lak aan te brengen. Het fijne aan de China Glaze crackles vind ik het aanbrengen en het snelle openbarsten. Bij het aanbrengen van een dun laagje krijg je veel barsten, bij het aanbrengen van een dikkere laag krijg je wat grotere plekken met barsten (zoals de ringvinger). Het drogen gaat supersnel!

Qua crackles vind ik persoonlijk die van China Glaze echt het fijnst en ondanks dat de crackle op dit moment geen hele hype meer is vind ik het zo nu en dan best wel weer leuk ogen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations