maandag 18 mei 2015

Personal #20

Goedemorgen! Ik heb echt een onwijs drukke week achter de rug. Veel gewerkt en proberen die laatste achterstallige dingen voor het afstuderen in te halen. Daarom ook dat er zo af en toe een dag is dat er geen artikel online komt, ach dat begrijpen jullie wel, wanneer de grootste drukte voorbij is wordt het ritme weer wat normaler, voor nu probeer ik mijn best te doen om zoveel mogelijk vooruit te tikken zodat ik maar twee avonden aan de site zit i.p.v 7!

Mijn grote kleine steun! Alleen al als ik mij omdraai begint meneer te draaien en te spinnen en gekke geluidjes te maken. Ook wanneer ik druk bezig ben met mijn scriptie/verslagen komt meneer ieder halfuurtje even een pauze inlassen om te knuffelen!


Deze week weer lekker veel nagels mogen zetten. Valt mij nu pas op hoeveel french manicures ik gemaakt heb. Wel onwijs fijn want juist dat probeer ik te professionaliseren op dit moment! De ene keer komt een setje er enorm goed uit en de andere keer is de french iets minder strak, ook ik heb mijn momenten, maar met veel oefenen gaat het steeds soepeler!

Als afsluiter een Kitteh selfie! Fijne week!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations