zaterdag 9 mei 2015

[Nailart] Surprise!

Na een onwijs drukke werkweek besloot ik vorige week zondag een dagje vrij te nemen. Gewoon een dagje tijd voor mezelf, eerst een paar uurtjes geshopt, toen wat tijd in de salon doorgebracht om mijn eigen nagels te lakken en uiteindelijk aan de website gewerkt. Ik liep inmiddels door de drukte alweer een week met kale nagels, tijd om daar verandering in aan te brengen!

Ik besloot een nailart te maken op de lak van Astor welke ik jullie gisteren liet zien. Het is een stamping nailart geworden. Ik maakte gebruik van de volgende producten:
- Zeegroene lak (Astor);
- Zwarte stempellak;
- Stempelbenodigdheden;
- Stampingplate BP L002;
- Stampingplate 11 (Ebay).


Ik bracht eerst twee laagjes van de Astor lak aan. Deze heb ik zo'n 10 minuten laten drogen om ervoor te zorgen dat de lak niet lelijk wordt tijdens het stempelen. Ongeveer de helft van mijn nagels voorzag ik van krulletjes. Deze krulletjes komen van de plate BP-L002 af van Born Pretty Store.

Op de twee middelste vingers stempelde ik de zwarte strik recht. De zwarte strik komt van een Ebay plate af. Op de pink en wijsvinger stempelde ik het strikje wat schuin om het accent op de twee middelste nagels te leggen. 

Uiteindelijk vind ik dit best een leuke stamping nailart geworden. Wat vinden jullie? 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations