maandag 11 mei 2015

Personal #19

De afgelopen week is echt voorbij gevlogen! Ik heb heerlijk genoten van een weekje meivakantie. De salon heb ik iets rustiger gehouden deze week en ik ben vooral aan het werk gegaan voor de laatste lootjes qua studie. Met gelukkig een goed resultaat, want het eerste achterliggende verslag is inmiddels af en mijn scriptie volop in de maak! Maar goed, even terug naar de foto's van afgelopen week dus!Natuurlijk heb ik wel wat nagels gezet deze week! Zo af en toe is het even heerlijk om niet zo'n propvolle week te hebben. Ik heb deze week tussendoor ook lekker wat tijd aan mijn eigen nagels kunnen besteden!

Ik begon mij inmiddels behoorlijk te irriteren aan de vorige Helix die in mijn oor zat. Dit was zo'n open ringetje waar mijn haar en kleding continu in vast bleef zitten. Deze leuke helix met vampiertandjes kreeg ik deze week binnen en besloot hem meteen maar te wisselen. Vind hem zo gaaf!

Ook moest ik deze week gewoon nog even genieten van de 1+1 gratis actie. Ik besloot een groter filiaal op te zoeken en sloeg daar weer een hoop lak in. Ik ben weer voorzien voor dit jaar, weer een hoop nieuwe en mooie kleuren!

Ik gebruikte mijn oma meteen even als proefkonijn voor één van de nieuwe lakken. Dit is een nieuwe Catrice lak, weet zo even niet uit mijn hoofd welke, maar hij is echt onwijs mooi!

Mijn tussendoor ´zen´ momentjes. Wanneer ik veel tegelijk moet doen verlies ik gewoon het overzicht en komt er niets uit mij. Deze weken ben ik dus echt planmatig bezig met het inhalen van achterstallig werk en het werken aan mijn scriptie. Maar stukje voor stukje en tussendoor pauzes en dus even iets anders doen. Vaak ging ik dan even een kwartiertje kleuren om de rust te bewaren. Na een paar dagen was de eerste tekening klaar!

Hoe zag jullie week eruit? Deze week wordt weer onwijs druk voor mij, gewoon weer 2,5 dag voor de klas, werk in de salon en in de avonden laat werken aan school. Pfoeh!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations