donderdag 8 oktober 2015

Cairuo - Rose 03

Tussen alle nailarts door weer eens een swatch artikeltje! Ik vond laatst op een zomermarkt een kraampje met allerlei Cairuo lakjes. Nou heb ik al eerder lakjes van dit merk gehad die mij prima bevielen, maar juist deze flesjes vielen op. Flesjes in de vorm van een doodskop en in de vorm van een appeltje. Hoe schattig is dat? Nou ben ik dus zo iemand die vatbaar is voor flesjes, dus deze gingen mee!

Rose 03 is een felrood lakje met een crème finish. Rood is altijd goed, dus ondanks dat het geen hele aparte kleur is, is het wel een kleur die ik persoonlijk veel gebruik.


Waar rode lakjes wel redelijk bekend om staan en wat dit lakje dus ook heeft is de wat minder goede dekking. Felle rode kleuren staan er bekend om dat deze vaak de nagel door de lak laat zien. Daarom is dit lakje ook pas dekkend met drie laagjes.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations