dinsdag 27 oktober 2015

[Gelnagels] Rainbow French

Ondanks dat het weer steeds somberder wordt, het eerder donker wordt en een stuk kouder buiten, kun je de dag nog een vrolijke touch geven met behulp van deze kleurrijke nailart!

Deze onwijs vrolijk gekleurde nagels vrolijken mij in ieder geval al flink op! Ik heb de kleuren van de regenboog verwerkt in een kleuroverloop van een french manicure. De volgende producten heb je nodig:
- Sponsje;
- Witte lak;
- roze lak;
- Oranje lak;
- Gele lak; 
- Groene lak;
- Blauwe lak;
- Paarse lak;
- Plat penseel en remover.


Het kleuroverloop op de nagels heb ik gemaakt met behulp van een sponsje. Mocht je de kleuren goed opvallend willen hebben, dan begin je de nailart met een witte french manicure. De french manicure ga je later nog mooi recht trekken, dus de witte laag hoeft niet perfect te zitten. Wel is het belangrijk dat de witte kleur droog is voordat je verder gaat.

Ik deed steeds op een sponsje twee kleurtjes naast elkaar. Deze depte ik dan over de french heen. De kleuren gaan natuurlijk overal op de nagel en de nagelriemen zitten. Daar gebruik ik vervolgens dan weer een plat penseel en remover voor. Daar maak je de nagelriemen mee schoon en trek je een mooie strakke french lijn. Ik heb in dit geval de gekleurde french iets hoger gezet dan normaal, dit omdat deze dame 5 weken doet met een set nagels, dus wanneer ik deze gelijk met de natuurlijke nagellijn trek dan komt deze na 1,5 week boven de kleur uit wat geen mooi gezicht is!

Dragen jullie felle kleurtjes in de herfst/winterperiode? 

2 opmerkingen:

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations