zaterdag 24 oktober 2015

[Gelnagels] Classy Red

Ik probeer altijd zoveel mogelijk diversiteit in de verschillende nagels te houden die ik laat zien op Nailart Creations. Dit betekent soms lange nagels, soms hele korte, soms daar iets tussen en een enkel extreem lang geval. Vandaag laat ik jullie een classy nailart zien die eigenlijk geschikt is voor iedere nagel!

De nagels op deze foto zijn geheel natuurlijk. Qua lengte lekker kort zodat alles er gewoon mee gedaan kan worden en de nagels niet in de weg zitten. Er zit over de natuurlijke nagel een laagje gel ter versteviging zodat de nagels niet zo snel breken.


De nailart welke ik op de nagels gemaakt heb is vrij simpel en gemakkelijk na te maken. Ik lakte eerst de nagels geheel rood met twee laagjes lak.

Als extraatje zette ik op de nagels een witte stempel. Ik gebruikte hier een stempelplate van Dashica voor. Dit zijn trouwens echt mijn favoriete stempelplaten. Mocht je ze nog niet kennen, neem eens een kijkje op haar webshop!

Hebben jullie ook een favoriet merk qua stampingplates? 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations