woensdag 14 oktober 2015

[Gelnagels] Classy Gold Glitters

Soms kun je op een hele simpele manier een hele classy nagel creëren. Normaal gesproken ben ik niet zo van de nude (vooral omdat deze kleur mij niet staat), maar bij anderen staat het echt geweldig, zo ook deze set gelnagels!

Voor deze nailart maakte ik gebruik van de volgende producten:
- Nude lak (E.L.F.);
- 3 Soorten gouden glitter lak, zowel grove als fijne glitters;
- Sponsje.


Ik begon eerst met het lakken van de nagels in de nude kleur. Dit is wel een nailart die wat mooier staat bij de wat langere nagels, bij hele korte nagels lijkt het wat meer een circusact. 


Ik maakte in totaal gebruik van drie verschillende soorten glitterlakken. Deze deed ik op een puntje van het sponsje en depte ik over de bovenkant van de nagels langs de nagelriemen. Steeds over elkaar heen om een soort van gradiënt effect te krijgen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations