maandag 19 oktober 2015

Personal #42

Deze week is het in onze regio heerlijk een weekje herfstvakantie. Even een beetje rust, geen drukke klassen en voor mij lekker een weekje rustig aan doen en werken in de salon. Afgelopen week was best weer een chaotisch weekje, dus heb ik niet heel veel foto's kunnen maken!

Aan de ene kant ben ik nog lang niet klaar met de zomer, maar aan de andere kant vind ik het wel weer heerlijk dat het 's avonds eerder donker wordt, lekker knus! Hier zie je een fotootje in het donker in de salon!De eerste Halloween nailarts zijn deze week ook weer gemaakt. Onwijs leuk! Verder heb ik een weekje gehad met niet onwijs veel nailart.

Dit is Verschoors hypnose blik. Look at my eyes... Walk to the kitchen and give me some candy! Tsja, ik ben immuum inmiddels!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations