dinsdag 13 oktober 2015

[Gellak] Blue Palmtree

Al eerder maakte ik veel varianten palmboom nailarts. Dit was de eerste keer dat ik met behulp van gellak een nailart met palmboompjes maakte. Dus toch wel even de moeite waard om te laten zien, ook gewoon omdat de blauwe kleur echt onwijs gaaf is!


 Qua gellak ben ik groot fan van het merk Quida. Ze hebben een groot assortiment qua kleuren en de gellakken gaan prima zo'n 3-4 weken mee! Voor deze nailart gebruikte ik een wat donkere blauwe kleur met een subtiel glittertje. 

Omdat het fijne werk met gellak maken niet te doen is (gellak krimpt altijd iets in de lamp) heb ik hier gekozen om de gellak te combineren met stripers. De palmboompjes maakte ik met een witte striper, dus gewone nagellak.

Bij dit soort nailarts werk ik als volgt: Base gellak, 2 lagen kleur gellak, nailart met striper, top gellak. Op deze manier blijft de nailart gewoon mooi tussen de lagen in zitten zonder dat dit er snel afslijt!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations