vrijdag 9 oktober 2015

[Gelnagels] Blue 2 Ways

De nailart die ik jullie vandaag ga laten zien vind ik zelf echt onwijs gaaf. Dit is een nailart die mooi, opvallend en goed te combineren is qua looks. 

Voor deze nailart heb ik gebruikt:
- Lichte blauwe lak;
- Iets donkerdere blauwe lak;
- Witte lak;
- Sponsje
- Ebay plate met bloemen;
- Zwarte stempellak;
- Stempelspullen.
- Plat penseel en remover.


Ik maakte eerst een witte french manicure op de kale nagel. De witte french hoeft absoluut niet recht, ik doe dit enkel zodat de kleuren feller en opvallender worden! Op een sponsje breng ik vervolgens de twee blauwe kleuren naast elkaar een en deze dep ik over de witte french om een mooie kleuroverloop te krijgen. Met het platte penseel en de remover maak ik een mooie smileline in de french manicure.

Wanneer de blauwe overloop mooi op de nagel zit en helemaal uitgehard is. Kan de stempel op de nagels. Hier is gekozen voor een wat groter bloemmotief met blaadjes. Deze stempelde ik langs de zijkanten van de nagels!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations