donderdag 29 oktober 2015

[Gelnagels] Purple French Stamping

Vandaag een nailart die je gemakkelijk kunt namaken wanneer je een beetje het stempelen in de hand hebt. Mocht je niet dezelfde stampingplate in huis hebben, kun je natuurlijk altijd een andere stempel naar keuze gebruiken!

Het idee is eigenlijk vrij gemakkelijk, maar door het kiezen van een stempel ziet de nailart voor anderen er onwijs gecompliceerd uit. Een beetje valsspelen dus ;-).


Ik heb eerst een gewone french manicure gemaakt, alleen dan niet met wit, maar met een paarse kleur van P2, dit merk is in NL niet verkrijgbaar, maar wel in Duitsland. 

Als laatste heb ik op de zijkanten van de nagels een bloemenmotief met wit gestempeld. Ik zie trouwens nu pas dat de stempels op de rechterhand niet zo mooi zijn uitgekomen als de linkerhand. Ik heb hier zelf een Ebay plate gebruikt, maar je kunt even in je eigen collectie op zoek naar iets vergelijkbaars!
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations