maandag 12 oktober 2015

Personal #41

Goedemorgen allemaal! Na een stil weekendje vandaag weer een nieuwe post. De laatste tijd merk ik dat de weekenden vaak zo volgepropt zitten dat de site er af en toe een beetje bij inschiet. Aangezien ik niet meer tijd in een dag kan proppen dan er nu al inzit, is het zo af en toe dus eventjes een beetje rustig! Maar op deze maandagochtend weer een nieuw persoonlijk artikel, geen hele lange, want het was best een chaotisch weekje!

Mijn kleine baby Verschoor die stiekem niet zo klein meer is. Hij is helemaal gek op m'n fleecekleed dus komt altijd gezellig op schoot hangen wanneer het kouder is.

Deze week was qua nailart niet onwijs spectaculair, vooral veel naturel en ook wel wat french manicure setjes gezet. Tussendoor wel weer deze drie leuke setjes met nailart!


Yay eind van de maand Halloween! Dat betekent dat het decoreren in de salon weer is begonnen. Wanneer ik dit weekend even de tijd heb probeer ik een artikeltje online te zetten met de Halloween decoraties in de salon!

 Als afsluiter een schattig fotootje van Verschoor. Fijne maandag!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations