woensdag 28 oktober 2015

[Gelnagels] Black With A Touch of Silver

Gisteren liet ik jullie een hele kleurrijke nailart zien, vandaag ga ik jullie een nailart laten zien met vooral donkere kleuren. Deze nailart is gemaakt met zwart en zilver, voor sommige van jullie wellicht een leukere combinatie voor de donkerdere dagen, ieder zijn ding! :)

Niet iedereen is fan van complete zwarte nagels. Mocht je iemand zijn die zwart wel een keer wilt uitproberen, maar alleen zwart iets té vind, dan is dit wellicht een leuk idee om te wennen aan zwarte nagels! Ik heb de volgende producten gebruikt:
- Zwarte lak met zilveren shimmer (edward's love- Essence);
- Zilveren striper;
- Zilveren lak (Essie);
- Sponsje. 


Ik lakte eerst de nagels geheel in de zwarte kleur met Edward's Love. Dit is een lak uit een oude Essence LE die in de salon nog steeds erg geliefd is (dat wordt dus een probleem wanneer die lak een keer opraakt!). Op de ringvingers zette ik met een zilveren striper twee schuine lijntjes omlaag.

Voor de rest van de nagels heb je het sponsje en de zilveren lak nodig. Op een hoekje van het sponsje doe je wat zilveren lak. Deze dep je over de nageltips heen, hierdoor krijg je een gradiënt effect van zwart naar zilver!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations