donderdag 21 april 2016

[Gellak] Black French/Glitter

Wanneer je van jezelf al mooie nagels hebt, dan is een gellak onwijs fijn. Het blijft twee tot drie weken mooi zitten, dus je hebt geen omkijken naar je nagels! Deze dame is begonnen als nagelbijter, heeft vervolgens vier weken gelnagels gehad en is daarna overgestapt op gellak. De nailart van vandaag maakte ik op haar natuurlijke nagels, je ziet hier en daar dus nog wel wat lengte verschil!

Voor deze nailart heb ik gebruik gemaakt van een zwarte gellak van quida en losse gouden glitters. Verder heb je natuurlijk een base- en topgellak nodig!


Ik maakte eerst uit de losse hand de french manicure met de zwarte gellak. Zwart is een lastige kleur qua gellak dus ik bracht deze in twee laagjes aan. Met een apart penseel trok ik er een mooie smileline in. 

Nadat de zwarte gellak uit de lamp komt, haal je nog niet de plaklaag van de gellak eraf. De losse glitter strooi je vervolgens over een deel van de zwarte french heen. Vervolgens kun je de top gellak over de zwarte french/glitter aanbrengen. Hou er wel rekening mee dat er losse glitters op het kwastje van de gellak kunnen komen, dus maak bij voorkeur na iedere nagel voordat je het kwastje weer in het potje stopt even het kwastje schoon!
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations