zaterdag 30 april 2016

[Gelnagels] Bordeaux/White

Ik moet nog steeds wennen aan het feit dat 30 april geen koninginnedag meer is.. Een normale dag vandaag dus, een normale dag met wel een hele gave nailart!

Voor deze nailart heb je geen stempels/stripers of ander soort penselen nodig. Een nailart waarbij ik glitter en rhinestones met elkaar combineerde! De kleuren die ik gebruikte is een bordeaux rood van Essie en een satin matt white van Catrice. 


Ik lakte eerst alle nagels in de gewenste kleur. Alles Bordeaux rood behalve de ringvingers. Die werden wit. De ringvingers geven een beetje een satin effect, maar hier zitten losse glitters in de gel vermengt en vervolgens nog losse glitter over de nagel heen. De losse glitter op de nagel zelf geeft dat leuke softe effect!

Op de bordeaux rode nagels bracht ik steeds rhinestones aan. De ene langs de zijwallen, de andere langs de nagelriemen. Op deze manier blijft de nailart een beetje speels en afwisselend!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations