maandag 25 april 2016

Personal #17

De laatste week van de maand april! Dat betekent een chaotische week met onder andere koningsdag. Gelukkig was afgelopen week nog een beetje een normale week. Een lekker afwisselende week met het werken in het onderwijs en in de salon! Kijk je mee naar de foto's?

Mooi mannetje Verschoor! Je kunt geen moment rustig zitten zonder dat meneer op schoot klimt. Ik kan zo genieten van het knuffelen met dat gekke beest! Deze week weer een leuke afwisseling gehad in de salon met een set bruidsnagels, full colors, leuke nailart en een model op wie ik weer de one stroke nailart mocht oefenen. Ik hou ervan! 

Afgelopen donderdag was het heerlijk weer buiten. Ik besloot lekker de ren buiten te zetten zodat de konijntjes lekker konden hobbelen. Dat was ook meteen even de laatste keer dat de beide bunnies samen waren aangezien Bob nu echt een volwassen rammetje begint te worden, dus nu eerst gecastreerd moet worden. Arme stakker, maar dan kunnen ze daarna wel lekker samen door het leven!

Verschoor en zijn geliefde stokjes. Geef hem een lollystokje (of hij trekt hem zelf wel uit je mond) en hij is uren zoet!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations