maandag 11 april 2016

Personal #15

Goedemorgen! Wat een heerlijk weertje, ik word altijd weer helemaal blij wanneer het zonnetje zich weer een beetje laat zien. Nog een paar maandjes en dan kunnen we hopelijk weer genieten van een mooie zomer! Natuurlijk eerst een terugblik van de afgelopen week, deze keer weer wat uitgebreider!

 De week begon met heerlijk knuffelen met Verschoor. Hij is gek op mijn zwarte fleecekleed, dus als ik ook maar even op de bank zit met mijn deken kruipt meneer meteen op schoot!Ik heb altijd geschreeuwd dat ik absoluut niet op papier kon tekenen. Toch vond ik mijn boze heks hierboven best goed gelukt! Onwijs leuk trouwens want deze maand heb ik vast op dinsdag een groep 3, onwijze schatjes. Afgelopen week hebben we in het groot de figuren uit de boeken van de boze heks geschilderd. 

 In de salon heb ik deze week ook weer een aantal mooie en leuke nailarts mogen maken!

 Ah mooie Verschoor. Hij is zo'n dotje als hij slaapt!

Op mijn vrije donderdagavond dook ik de salon in om weer wat leuke One stroke nailart te oefenen! Oefening baart kunst, onwijs leuk om te zien dat je eigen werk verbeterd. Natuurlijk lukt niet altijd alles in 1x, daarom vind ik het erg belangrijk om mijzelf te blijven uitdagen. Daarnaast vind ik de tips zo bij elkaar ook onwijs mooi als voorbeeld staan in de salon!

Afgelopen weekend had Crystal Nails open huis. Ze hadden ook onwijs leuke workshops, maar helaas had ik zo'n druk weekend dat het volgen van een workshop er even niet inzat. Wel heb ik weer wat nieuwe tubetjes acrylverf kunnen scoren. Kan ik weer afwisselen met andere kleuren!


 

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations