zaterdag 16 april 2016

[Gelnagels] Blue Elegance

Deze blauwe elegante nailart is vrij gemakkelijk te maken wanneer je een beetje over een vaste hand bezit, en stripers in huis hebt! 

Wat je voor deze nailart nodig hebt:
 - Donkerblauwe lak naar keuze;
- Zilveren glitterstriper;
- Zwarte striper.De nagels van de ringvingers voorzie je van een full color. Het mooiste is twee dunne laagjes lak. De overige nagels voorzie je van een french manicure. Afhankelijk van de dekking van de lak breng je deze in 1 of 2 laagjes aan. Ik maak de french uit de losse hand en trek deze strak met behulp van een plat penseel en remover.

De ringvinger nagels ga je voorzien van een leuk patroon. Het patroon is eigenlijk vrij gemakkelijk te maken. Je maakt eerst met een zwarte striper twee grote kruizen over de gehele nagel heen. Vervolgens doe je bijna hetzelfde met de zilveren glitterstriper. Alleen begin je de kruizen vanaf een ander punt, anders lopen de lijnen gelijk en dat is minder mooi!
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations