zaterdag 23 april 2016

[Gelnagels] Gold Hexagons

Voor het maken van deze nailart heb je echt engelen geduld nodig. Wil je weten waarom? Lees dan snel verder!Deze nailart bestaat uit twee dingen: De basis, welke bestaat uit een full color en losse hexagons. Ja je leest het goed, losse.. Hexagons zijn zeshoekige glitters die je los in een potje kunt komen. Voor deze nailart legde ik één voor één de hexagons op zijn plek. Een geduldig werkje dus!

 De basis van deze kleur is een mooie berry kleur. De kleur ligt tussen donkerroze en rood in. Op de foto's lijkt de kleur vooral echt rood, maar de kleur in real life wijkt dus ietsje af. 

Na het aanbrengen van de kleur, bracht ik steeds wat topcoat aan. Ik maakte een lijn hexagons verticaal en een rij hexagons langs de nagelriemen. Ik bracht steeds wat topcoat aan en plakte daar vervolgens steeds een hexagon op. Eén voor één bracht ik deze dus aan, je kunt wel bedenken dat je hier ruim de tijd voor nodig hebt om te maken!
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations