woensdag 27 april 2016

[Inspiratie] Kingsday Orange nailarts!

Happy Kingsday!

Speciaal voor vandaag heb ik voor jullie een oranje inspiratieartikel! Een artikel met allerlei oranje nailarts welke geschikt zijn voor deze dag, vooral uit de oude doos, maar ook wat nieuws! Enjoy en be inspired!

Deze leuke nailart maakte ik twee weken geleden. Niet een nailart die alleen maar geschikt is voor vandaag, maar mede dankzij de kleur wel erg draagbaar is! Ik lakte de nagels compleet neon oranje met als accentnagels leuke veertjes!


Deze nailart maakte ik in 2014 op mijn eigen nagels. Een leuke oranje nailart met rood/wit/blauwe hartjes en een kroontje gemaakt met losse beads. Een erg succesvolle nailart voor deze dag. Je kunt natuurlijk de beads van het kroontje ook weglaten en kiezen voor een oranje basis en glitter. 

Deze oranje nailart maakte ik in 2013 op de nagels van mijn moeder. Een oranje gradiënt als basis met wit/oranje bloemetjes. Ook deze nailart vond ik zelf erg leuk! Geeft mij meteen weer inspiratie voor dit jaar, ik denk dat het ook iets oranjes met bloemen wordt!

Ook deze nailart is van 2013. Een oranje gradiënt van licht naar donker met als accentnagel rood/wit/blauwe bloemetjes onder elkaar! 

Ik hoop dat jullie vandaag een leuke dag hebben, dat het weer toch nog een beetje mooi gaat worden en je deze dag met onwijs gave nagels mag gaan vieren! 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations