zaterdag 9 april 2016

[Gelnagels] Sparkly Silver

Vandaag een nailart die je vrij gemakkelijk zelf kunt namaken, maar er toch erg leuk en lastig uitziet! Bij deze nailart kun je ook onwijs leuk combineren met verschillende kleuren. Hier is gekozen voor zilveren glitter, zwart en wit. Maar hou je meer van kleur, gebruik dan vooral kleur!

Wat ik voor deze nailart heb gebruikt:
- Zilveren glitterlak;
- Sponsje;
- Witte striper;
- Zwarte striper.


De basis van deze nailart is de natuurlijke nagel. Voor de bescherming en de mooiigheid kun je een basecoat aanbrengen voordat je begint. Vervolgens doe je wat zilveren glitterlak  op een sponsje, deze dep je over de tips van de nagels om een mooie overloop te krijgen. 

Met de witte en zwarte striper zette ik om en om vanaf de zijkant lijntjes schuin omhoog. Uiteindelijk maakte ik vier lijntjes zodat je nog genoeg van de zilveren glitters zou zien!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations