maandag 4 april 2016

Personal #14

Good morning! Deze week een vrij kort en een ietwat saai persoonlijk artikel, alhoewel, als je nagels leuk vind is dit natuurlijk niet zo saai! Het was een vrij drukke week en ivm met Pasen viel er natuurlijk een werkdag weg. Het weekend heb ik wel heerlijk van het mooie weertje genoten, is ook erg fijn natuurlijk!

Tweede Paasdag had ik heerlijk een dagje vrij! Nu is het voor mij toch wel moeilijk om blijkbaar langer dan één dag niet bezig te zijn met nagels. Dus besloot ik de salon in te duiken om mijn eigen nagels te doen! Ik koos voor een leuk lentekleurtje met one stroke bloemen!


Deze week in de salon ook weer een aantal mooie nailarts mogen zetten! Ook weer even mooi de one stroke bloemen kunnen oefenen. Daarnaast ook een aantal gewone french manicure setjes gezet en full colors. Maar ik vind de nailarts juist leuk om te laten zien omdat dat toch net even iets origineler is! 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations