donderdag 28 april 2016

[Gelnagels] Love Theme

Vandaag laat ik jullie een nailart zien met een 'love theme', compleet roze, maar oh zo leuk! Deze nailart maakte ik al een tijd geleden voor Valentijnsdag, maar doordat de voorraad foto's zo groot is blijven dit soort dingen soms nogal eens liggen, Goed onder het mom beter laat dan nooit een love themed nailart!

Wat ik voor deze nailart gebruikte:
 - 5 Verschillende tinten roze. Van licht naar donker met allemaal verschillende finishes. Parelmoer, crème, glitter e.d. 
- Verschillende stampingplates met liefdesafbeeldingen. Denk aan hartjes, Love, roosjes e.d.


Iedere nagel lakte ik met een andere tint roze. Ik wisselde ook steeds af zodat niet alle pinken, alle ringvingers e.d. hetzelfde zouden worden. Wel hield ik de kleur/stempel hetzelfde. Dus zo koos ik een roze glitter met een witte stempel van een vogeltje. Deze zelfde combinatie gebruikte ik op de andere hand op de pink. Zo maakte ik nagel voor nagel een andere nailart!

 

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations