dinsdag 18 oktober 2011

Budget Tip! Glitters!

 Voor vandaag heb ik een ander soort artikel! Ik kwam namelijk laatst een superhandige budget tip tegen op het gebied van nagels! Ik kwam namelijk laatst bovenstaand setje met glitters tegen! Jawel.. Bij de Action!

 

Het pakketje bestaat uit 10 tubes met glitters. Er zitten gouden/zilveren/blauwe/donkergroene/roze/lichtroze/rode/lichtblauwe/paarse én witte glitters! Maar liefst 10 tubes met glitter, en ik betaalde er maar €0,99 voor! Het zijn origineel hobby glitters, maar natuurlijk ook bruikbaar voor op de nagels! En dit is een stuk goedkoper dan glitter bij de groothandel!

Op bovenstaande foto kun je een vergelijking zien met een tube glitter die ik ooit van het merk Essence gekocht heb. Ten eerste is het potje vele malen kleiner, en meteen ook een stuk duurder! Ik betaalde zo ongeveer €2,- voor de glitter van Essence. Het enige verschil is dat de glitter van Essence iets fijner is. Maar als je over de grovere glitter een lekkere dikke laag topcoat smeert voel je daar ook niets meer van!

 Op deze foto kun je het verschil zien met glitter die je via een nagelgroothandel kunt kopen. Wanneer je glitter koopt bij een groothandel zul je ze vaak krijgen in kleine ronde potjes, hier zit natuurlijk ook veel minder in dan in zo'n grote tube! Maar ook voor dit potje geldt dat de glitter iets fijner is dan die van de Action.

 Als laatste nog een leuke tip om dit soort tubes/potjes glitter op te bergen! Of natuurlijk andere kleine frutsels. Probeer eens de plastic doosjes te bewaren van wattenstokjes. Als deze leeg is fungeert hij namelijk perfect als opbergsysteem! Op bovenstaande foto kun je zien hoe ik de glittertubes en een aantal andere nailart spulletjes heb opgeborgen in zo'n bakje!

Ik heb inmiddels de glitters ook al uitgeprobeerd op mijn nagels. Met een dikke laag topcoat blijft het perfect zitten! Wel voel je de glitters een klein beetje zitten maar dat is niet zo'n probleem! 

Dus meiden.. Met zijn alle rennen naar de Action ;) Deze glittertubes liggen overigens bij het hobbymateriaal (o.a. voor kaarten maken etc!) Het setje kost €0,99 omgerekend is dit dus zo'n €0,10 per tube glitter!

*I'm sorry for all the other ladies who don't understand dutch! You don't have this store, so this budgettip isn't very usefull for you. Tomorrow ofcourse there will be a post with english too ;-)*

8 opmerkingen:

 1. Nice! Ik gebruik niet vaak glitters, maar zal ze toch maar eens aan gaan schaffen :D Ik ken ze nog van vroeger, toen had ik ze voor het knutselen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. leuke tips.
  Heb je ze al eens gemengd met blanke lak?
  Ik heb er eens gehad daar ging de kleur helemaal af als ik ze mengde.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Haha, ik was ook al op dit idee gekomen :). Ik had zelf nog een lading glitters liggen van toen ik een jaar of 8 was. Maar, hoe hou jij de boel eigenlijk netjes met het opdoen van dit soort losse glitters? Ik heb dit namelijk eens gedaan door met mijn vingers wat over nog natte lak te sprinkelen, het kwam echt overal terecht :P.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Goede tip zeg! Zelf vond ik opeens mijn potjes 'fairy dust' van vroeger, dat zijn echt prachtige glitters!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat geinig, toevallig ben ik vandaag naar de Action geweest en heb de glitters gekocht voor dezelfde reden; nagels!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Haha dit is van 4,5 jaar terug! �� net heel bericht achtergelaten over de glitters en vragen

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hahaha ja zo kom je wel eens op een iets ouder artikel terecht! Maar je mag je vragen altijd stellen hoor! Ik weet wel dat de Action deze tubes glitters inmiddels niet meer heeft, helaas!

   Verwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations