zaterdag 8 oktober 2011

Review: Essence Nailart Twins Bella & Edward

Bij mijn laatste nailart van vorige week, de purple glitter gradient liet ik jullie al weten dat de nailart twins van Essence erg geschikt waren om te gebruiken. Voor vandaag heb ik een nieuw nailart twin setje voor jullie! Namelijk Bella & Edward, de meeste weten inmiddels wel dat deze 2 lakjes gebaseerd zijn op de karakters uit de Twilight Saga.


Last week I showed you my purple glitter gradient notd, while writing the tutorial I gave you the tip to use a Essence Nailart twin for the glitters. For today I have an example of a Essence Nailart Twin set. It's Bella & Edward, I think most of you know that these polishes are based on the characters from the Twilight Saga.


Als eerste Bella, dit is de colour base, de basiskleur dus. Dit lakje is ook bedoeld om ónder de glitter te dragen, niet andersom dus, want dan zie je uiteraard niets meer van de glitters (don't ask, ik heb het echt iemand eens zien doen!). Bella is een prachtige groen/blauwige kleur, op mijn swatch neigt hij iets meer naar blauw, maar in real life is hij iets groeniger. Ik heb 2 lagen Bella gebruikt op bovenstaande swatch.


Let's start with Bella, this is the colour base. This polish is meant for the first layer, the glitters for the second layer, it's not vice versa (yes I once saw somebody start with the glitter and end with the base, ofcourse you don't see any glitters then!). Bella is a gorgeous green/blue polish, on my swatch it looks more blue but in real life it's a little bit more green. I used 2 layers of Bella on above swatch.

 En hier zien we Bella met Edward erbovenop, ehm dat klinkt eigenlijk best fout hè? Edward is een prachtige glitterlak, er zitten hele kleine glitters in, maar ook de wat grotere chunky glitters. Daarom is deze glitterlak dus perfect voor een nailart zoals die purple glitter gradient.
Ik heb op bovenstaande swatch 2 lagen Edward gebruikt, bij één laagje kwam er naar mijn gevoel iets te weinig glitter vanaf, ik wilde hem wel graag opvallend hebben. 


And here you can see Bella with Edward on top, hmm that sounds a bit strange doesn't it? So edward is a gorgeous glitter polish, it contains very small glitters, but it contains bigger chunky glitters too. That's what's making this glitter polish perfect for a manicure like the purple glitter gradient. I used 2 layers of Edward on above swatch, in my opinion there were to little glitters with just one coat.

En nog even een bonuspic van dit prachtige koppel. Ik heb dit koppeltje een week lang gedragen, én hij heeft een week lang op mijn nagels gezeten zonder te chippen! Dit is natuurlijk geen zekerheid dat dit bij anderen ook zo is, bij mij blijft nagellak altijd een week lang zitten zonder te chippen!

And another bonuspicture of this gorgeous set. I wore these polishes for a week, and it didn't chip! Ofcourse this isn't a secure for you because all my nailpolish last for more then a week on my nails. 

Zitten jullie al met smart te wachten tot de nieuwe film van de Twilight Saga uitkomt? / Are you waiting for the new movie of the twilight Saga?

9 opmerkingen:

 1. Mooie set ook! Ik heb sinds gisteren Thelma & Louise, beetje donker, maar ook wel mooi. :)
  Ik heb er zin in, ga met een vriendin als het goed is. :D

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind deze kleuren blauw heel erg mooi, glittertjes erbij is natuurlijk super

  BeantwoordenVerwijderen
 3. @Amber,

  Thelma & Louise heb ik zelf ook, dat is de paarse toch? Geloof dat ik die gebruikt had bij de nailart! Ik heb er inderdaad ook zin in, ben erg benieuwd naar de nieuwe film!

  @ Shannara,

  Ik vind deze combinatie ook super! Heb er veel leuke reacties op gehad!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. mooie kleur volgens mij heb ik deze ook,hihi twijfel een beetje.
  met glitter is hij ook erg mooi

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooi kleurtje... Ik heb ze ook beiden, maar nog nooit gebruikt... Denk dat ik hem zonder glitter toch nét ietsje mooier vind :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. heel mooi! ik wil ze ook super graag hebben, maar waar is die te koop ?

  BeantwoordenVerwijderen
 7. @ Kimskie's nails,

  Zonder glitter vind ik hem erg lijken op Essence - Replay! Misschien moet ik ze eens naast elkaar zetten :) Kan ook zijn dat ik me vergis namelijk!

  @ Elien,

  De Essence nailart twins zijn verkrijgbaar bij de wat grotere kruidvat filialen die een extra Essence schap hebben. Niet alle filialen verkopen ze dus, zo hebben wij 2 kruidvats die beide maar 1 schap hebben, deze verkopen de twins dus niet!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Heel erg mooi! De kleur valt me erg mee!

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations