maandag 24 oktober 2011

John V. G - Nr 312

John V. G is voor mij een redelijk onbekend merk, dit lakje heb ik ooit eens gekregen van iemand en vervolgens ruim anderhalf jaar in mijn kast laten liggen..Toen ik hem laatst weer tegenkwam besloot ik hem eens uit te proberen, en op onderzoek te gaan wáár je dit merk kunt kopen en hoeveel zo'n potje nou eigenlijk kost?

John V. G is for me a unknown brand, I recieved this polish as a present a very long time ago. I threwed it in my closet and left it there for 1,5 years... When I saw it a while ago I decided to try it out, and search for the stores who're selling this brand and the price of a bottle of polish.


Nr 312 is een hele donkerrode lak met een creamy finish. Het flesje oogt erg chique met de goudkleurige dop en gouden letters. Ik schrok wel erg toen ik de prijs in de winkel voor zo'n klein potje zag, dit potje nagellak kost ruim €7,-! Voor dat geld koop ik eerlijk gezegd liever 3 potjes van een goedkoper merk!

Nr 312 is a very dark red polish with a cream finish. The bottle looks very chique with the golden cap and the golden letters. I was pretty shocked when I saw it's price, you'll pay almost €7,- for this bottle! When I'm honest.. I would buy 3 bottles of a cheaper brand instead of this one!

Toen ik dit lakje opdeed was hij compleet dekkend met 1 laag. Nu ik terugkijk naar de foto's had ik maar beter een tweede laag aangebracht, hij streept namelijk enorm! De substantie van de lak zelf is wel erg fijn, hij brengt ook wel heel makkelijk aan. Ik ben zelf een grote fan van rode lakjes, maar eigenlijk vind ik deze kleur rood helemaal niet zo mooi!

When I applied this polish I saw that it was completely opaque with just one coat! Now when I'm looking back at the pictures I hate myself for not adding a second coat on top of it. The polish is very streaky, you can clearly see it. It's substance was a little bit better too, it applied fine. Myself I'm a big fan of red polishes but actually I don't like this colour red at all!

Vind jij dit een mooie rood? Of ben jij ook net zoals ik meer van de lichtere rode lakjes? / Do you like this colour red? Or are you the same as me, do you like light red polishes better?

3 opmerkingen:

 1. Ik vind het ook niet zo'n mooie kleur, en mijn moeder heeft een look-a-like van Essence

  BeantwoordenVerwijderen
 2. @ Merel,

  Dan weten we meteen welk lakje van Essence we maar beter ook kunnen skippen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ken dit merk niet, vind je de kleur toch wel staan

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations