vrijdag 14 oktober 2011

Garé Nailpolish - Nr 03

Het merk Garé zal jullie waarschijnlijk heel onbekend in de oren klinken. Dat was het voor mij namelijk ook! Ik vind het ontzettend leuk om allerlei onbekende merken uit te proberen, dus toen ik dit merk tegenkwam (in hetzelfde winkeltje als de W7 crackles), en de potjes mijn aandacht trokken besloot ik dit merk even uit te testen!

The brand Garé is probably a very unknown brand for you, it was for me! I'm very happy if I can try and test new brands, so when I saw this brand (in the same shop as the W7 crackles), and the bottles looked interesting, I decided to try it!


Op bovenstaande afbeelding kun je het flesje zien. Het flesje zelf is rond met een achthoekige dop. Wat mij heel erg opviel is de verpakking, de flesjes van Garé zitten namelijk in plastic verpakt! Eigenlijk is dit wel een groot voordeel, zo weet je namelijk 100% zeker dat nog niemand het flesje geopend/gebruikt heeft.

On above picture you can see the bottle. The bottle itself is round, it's cap is octagonal. The first thing I noticed was it's package, these bottles are packed in plastic. I'm very pleased with that because now I know that I bought a completely unused polish.

En toen testte ik hem uit.. Eigenlijk was ik behoorlijk teleurgesteld, het lakje is namelijk ontzettend sheer.. De kleur is een beetje groen/gelig maar zit wel vol met multi coloured glitter. Ik moet zeggen dat als dit lakje géén glitter zou bevatten het waarschijnlijk zou lijken alsof ik een ernstige nagelziekte zou hebben.. Het lakje stinkt overigens ook enorm, natuurlijk heeft alle nagellak zo zijn geur, en niet iedereen vind dit lekker ruiken, maar deze stinkt echt!

And then I tested it. I was pretty disappointed by this polish. The polish is completely sheer.. It's colour is green/yellow and it's filled with multi coloured glitter. If this polish doesn't have the glitter I think it would like if I have a very bad naildisease. Something else is that this polish really smells. Ofcourse every polish has his own smell, but this one stinks really bad!
Op bovenstaande swatches heb ik 3 dikke lagen lak gebruikt, ik vind het er zelf echt enorm viezig uitzien zonder basislak. Misschien dat hij wel mooi kan zijn met een mooie lichtgroene basiskleur. Trouwens nog even een opmerking over de lengte van mijn nagels, inderdaad ze zijn een héél stuk korter! Ik denk dat ik ze in 3 jaar niet meer zo kort gehad heb, maar helaas brak er een nagel af (toen ik een dag geen nagellak droeg) vandaar dat de hele boel kortgemaakt is! Inmiddels is dit alweer 2 weken terug en zijn mn nagels weer op mijn 'normale' lengte!

On above swatches I used 3 very thick layers of polish, I'm not liking this polish at all. Maybe it's nice with a light green base or something like that, but without a basecolour.. Another thing you probably notices, the length of my nails. You're right, they're very short! I broke a nail (on a day not wearing nailpolish) so I filed them all down. I think I didn't have them this short for about 3 years! This was 2 weeks ago, and now my nails are all at their old length!

Zouden jullie bovenstaand lakje dragen zonder basiskleur? / Would you wear above polish without a basecolour?

3 opmerkingen:

 1. Ik denk dat ik hem over een andere lak heen zou dragen, maar dat is puur omdat ik er niet van hou als je me nagels erdoor ziet :-)
  Wel mooie kleur!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Kleurtje is inderdaad niet zo heel erg mooi om alleen te dragen...

  Misschien is ie wel mooi over een ander kleurtje heen (gelayered)?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ik heb er toevallig 2 van
  maar heb ze nog niet opgehad

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations