zondag 16 oktober 2011

Notd: Hearted French Manicure

Gister liet ik jullie al een uitgebreide review van de Born Pretty Store stamping polishes zien. Voor vandaag besloot ik weer eens een 'stamping mani' te maken. Met gebruik van de Born Pretty Store stamping lakken natuurlijk! 

Yesterday I already showed you a review from the Born Pretty Store stamping polishes. For today I decided to do a 'stamping manicure'. I used a stamping polish from Born Pretty Store ofcourse!


Voor deze mani heb ik een witte basislak gebruikt (La Femme Beauty - White), de rode stempellak van Born Pretty Store en Konad stampingplate M73. Ik had nog nooit een gestempelde french manicure uitgeprobeerd en ik vond deze hartjes french zo schattig dat ik wel een gokje wilde wagen! Gelukkig is het stempelen redelijk goed gelukt. Ik was in ieder geval niet ontevreden voor een eerste keer french stempelen!

For this mani I used a white basepolish (La Femme Beauty - White), the red stampingpolish from Born Pretty Store and Konad imageplate M73. I'd never used a french stamp before, but I really liked the hearted french so I decided to give it a try. Lucky me this mani didn't fail, i'm actually pretty happy with the result for the first time stamping a french!

Zoals je nogmaals kunt zien, de stempellak van Born Pretty Store is ontzettend goed te zien, er zitten ook geen witte delen tussen. Hij pakt de hele stempel mooi. Ik ben ontzettend blij met de stempellakken van Born Pretty Store, de konad lakken vind ik persoonlijk toch nog een beetje aan de dure kant, en zo'n klein potje stempellak is zo leeg. Nu heb ik in ieder geval genoeg stempellak om mee te experimenteren! 

Again, as you can see the stamping polish from Born Pretty Store is really good to see, there aren't white parts at all. The stamp looks very good on the nails. Personally I'm really happy with the stamping polishes from Born Pretty Store, Konad stampingpolishes are pretty expensive and such a small bottle is quick empty. Now I have enough stamping polish to play with!

Hebben jullie al eens een french manicure geprobeerd te stempelen? / Did you ever try to stamp a french manicure?

6 opmerkingen:

 1. Leuk! Ik vind het alleen zo jammer dat mijn nagels heel kort zijn (moet voor mijn werk), heb je nog tips hoe ik ook zo'n french manicure kan krijgen?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. @ Dewii,

  Korte nagels hoeven geen probleem te zijn! Je kunt een french manicure dan iets naar boven plaatsen. Door de lak zie je toch niet waar de naturelle nagelrand zit ;) Je kunt de french dus iets omhoog plaatsen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel er goed gelukt. Vind het so cute.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Right after all, what an excellent web site and educational posts, I'll upload inbound hyperlink - bookmark this website website? Regards, Reader.

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations