maandag 2 januari 2012

Catrice - Khaki Perry

Voor vandaag heb ik weer een leuk lakje van Catrice voor jullie! Het lakje is Khaki Perry, en ik moet eerlijk toegeven dat toen ik het lakje zelf in de winkel zag ik me eigenlijk niet heel erg aangetrokken vond tot het lakje. Dit lakje van Catrice is een typisch voorbeeld van een 'naam' gevalletje, ik vond de naam erg leuk dus ik kocht hem!

For today i'm going to show you another polish from Catrice! A polish named Khaky Perry, I have to admit that I didn't like the polish very much when I saw it in the store, but I just bought it because I loved the name of it! Do you have this problem too?


Bovenstaande foto is zonder flits gemaakt onder een felle lamp. De kleur komt redelijk goed over zoals hij in het echt is. Het lakje is een beetje een schutkleur (vandaar waarschijnlijk ook dat 'khaki'). De kleur van dit lakje is een beetje groen/grijs achtig, verder zitten er wat gouden shimmers verstopt in het lakje.


Above picture is made without flash below brigh lamplight. The colour is pretty accurate on above picture. It's really a khaki colour, the basecolour is a mix of grey and green. Further there are some hidden golden shimmers in this polish.


Bovenstaande foto is met flits gemaakt, hierdoor lijkt de lak ook wat meer naar grijs te neigen. De substantie is vrij waterig, en zoals je misschien ook wel een beetje kunt zien op de foto laat het kwastje nogal wat strepen achter. Het lakje dekt wel weer in 2 lagen en achteraf vind ik de kleur toch best wel leuk staan op mijn nagels. Ondanks dat ik hem in het begin dus helemaal niets vond is het toch nog goed gekomen!


Above picture is made with flash, so the polish looks a little bit more grey here. The substance is pretty watery, and the brush leaves some strokes as you can see on the pictures. The polish is completely opaque with 2 layers of polish, so this is a positive thing! After all I kind of like this polish anyway!


Kopen jullie ook wel eens een lakje alleen maar door de naam? / Do you buy a polish just because of it's name sometimes?

7 opmerkingen:

 1. Ik koop geen lakjes die ik eigenlijk niet mooi vind om de naam, maar de naam kan me wel overhalen om het juist wel te kopen! Ik vind de kleur van deze lak erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat toevallig! Ik heb hem vanmiddag ook opgedaan, en vind 'm heel erg mooi!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. @ Paola,
  Precies! Ik twijfelde heel erg of ik hem wel wilde want ik vond de kleur eigenlijk niet zo heel bijzonder, niet lelijk maar ook niet speciaal. Maar die naam haalde me juist weer over, haha ik moest aan perry het vogelbekdier denken :p

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Once you said Khaki IT was like yes it is! I like it I think it would be a really good color for leaves or backgrounds!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik kijk nooit naar de naam, alleen als ik twijfel of ik hem heb of niet

  BeantwoordenVerwijderen
 6. easy peasy lemon squeezy van catrice

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations