dinsdag 24 januari 2012

Essence - Chirp Chirp!

Chirp Chirp van Essence is een lakje uit de Natventurista collectie. Ik weet niet zeker meer van welke maand, maar ik vond ze laatst terug in de uitverkoop! Ik heb overigens de collectie zelf niet echt in de displays in de winkels zien liggen. In ieder geval vandaag het lakje Chirp Chirp!

Chirp Chirp! by Essence is a polish from the Natventurista collection. I'm not sure from which month this one is, but I found them in sale a few weeks ago! I've never seen the collection in displays in the stores... Well today's polish is Chirp Chirp!


Chirp Chirp! is een mooie nude lak. Alle lakjes uit deze collectie zijn trouwens hele natuurlijke en nude tinten. Ik vind de naam zelf erg leuk, toch een pluspunt van een lakje want zo vergeet je hem niet zo snel. Chirp Chirp heeft een lichte shimmer finish, maar lakt zoals je ziet op bovenstaande foto een beetje streperig. Bovenstaande swatch is met flits gemaakt.

Chirp Chirp! is a nice nude polish. All polishes from the Natventurista collection are nude and earth shades. I really like the name of this polish, I'm not forgetting this polish very easily because of it's name! Chirp Chirp! has a light shimmer finish, but it applies a little bit streaky as you can see. Above swatch is made with flash.

Bovenstaande swatch is zonder flits gemaakt. De tint ligt vrij dichtbij mijn eigen huidskleur. Het eerste laagje is erg sheer en streperig. Het tweede laagje geeft al wat meer kleur. Nog steeds zie je een lichte VNL maar dat vind ik zelf niet zo erg bij zo'n nude lakje. Misschien dat het lakje compleet dekt met 3 laagjes, maar ik vond hem zelf wel mooi ogen met twee laagjes. 

Above swatch is made without flash below lamp light. It's shade is pretty close to my own skin tone. The first layer is very sheer and streaky. The second layer gives some more colour, but you can still see a light VNL. I don't mind the VNL, I like it with just 2 coats. Maybe this polish is completely opaque with 3 coats.

Hebben jullie de Natventurista collectie in het verleden voorbij zien komen? / Did you see the Natventurista collection in stores, what do you think about it?

5 opmerkingen:

 1. Ik vind dat echt een mooi kleurtje! Eerst wilde ik hem ook kopen maar het staat heel raar bij mijn huid.
  X Joy

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind dit lakjes erg leuk! Zelf heb ik een groene uit deze collectie in mijn stash!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind het echt helemaal niks! ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik wilde de collectie eerst overslaan maar toen ik de lakjes in de uitverkoopbak zag liggen voor maar 1 euro per stuk heb ik ze meteen allemaal gekocht!:)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. I like it! It makes your nails look longer i think!

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations