donderdag 19 januari 2012

Hema - Nr 16 (Mini)

Afgelopen Kerst kreeg ik een aantal mini lakjes van de Hema. Nr 16 is één van die lakjes, in het potje zag hij er niet heel erg veel belovend uit, maar hoe zal hij eruit zien op mijn nagels?

Last Christmas I recieved some mini polishes from Hema. Nr 16 was one of those polishes, it didn't look very special, but let's give it a try! Below the swatches from this polish.


Nr 16 is een heel licht roze (hij neigt een beetje naar perzik) lakje met een gouden shimmer. De gouden shimmer vind ik zelf erg mooi en deze zorgt er een beetje voor dat het lakje niet compleet sheer is. Het lakje is vrij licht en ik vind hem zelf erg veel op mijn huidskleur lijken, misschien dat deze ook wat mooier staat bij de wat donkere dames, wat opvallender zeg maar!

Nr 16 is a light pink (almost peach) polish with a golden shimmer. I really like the golden shimmer, it makes this polish a little bit more opaque. The polish is pretty light and almost identical to my skin tone. I think this polish suits darker ladies better, it's more noticable then! 

Het eerste laagje was ontzettend sheer, ik zag bijna niets van het lakje en was dus ook bang dat ik hem niet dekkend zou krijgen. Het tweede laagje verraste me al iets meer, hij begon toch wat kleur te vertonen! Uiteindelijk heb ik een derde laagje aangebracht en met dit laagje zag je enkel nog een heel klein beetje VNL. De lak droogt wel erg traag dus je moet lang wachten voordat je het volgende laagje aanbrengt. Verder vind ik het kleurtje toch wel apart, misschien is hij ook wel leuk als layerlakje!

The first layer was very sheer, I didn't saw anything of this polish on my nails, so I was pretty scared that this one again was a very sheer polish. I was pretty surprised when I added the second coat, I actually saw some colour on my nails! Eventually I ended with a third layers, and now I just saw some light VNL. The polish dries very slowly so you have to wait very long between each layer. Maybe this polish would be nice as a layer!

Wat vinden jullie van de mini lakjes van de Hema / What do you think about this polish?

2 opmerkingen:

  1. Dit kleurtje vind ik niet zo.. Ik heb zelf een mini lakje van de Hema en die vind ik erg fijn en mooi!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. This is really pretty! Drying time sucks! It mean more time for me to mess it up!

    BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations