woensdag 4 januari 2012

Nailart on Gelnails

Deze post is wellicht iets aan de late kant, ik ga jullie namelijk een nailart laten zien op gelnagels. De gelnagels zijn van mijn moeder en dit is de nailart die ik bij haar plaatste voor kerst, ach een beetje laat maar toch nog wel leuk om te zien!

This post is a little bit late, i'm going to show you a nailart on gelnails. The gelnails are my moms and this is the nailart I made on her nails for Christmas. So just like I said, i'm a little bit late, but ofcourse it's still fun to see!


Ik vind zelf rood bij kerst horen, mijn moeder is juist weer niet zo'n grote fan van rood en daarom heb ik het vrij bescheiden gehouden en heb ik de nailart gecombineerd met wat zilver. Op bovenstaande foto is het vrij slecht te zien wat er nou precies op zit, dus hieronder laat ik jullie een vergroting van de nailart zien!

I really think red is Christmas, my mom doesn't like red very much so I decided to keep it calm. I combined the red with some silver and it looked fun! On above picture you can't see the nailart very good, so scroll down for an enlarged picture of the nailart!

Op deze foto kun je goed zien wat ik precies gedaan heb. Ik heb met China Glaze - Ruby Pumps een schuine streep gemaakt over de nagel. Aan de onderkant heb ik wat zilveren hexagons aangebracht (deze waren in die tijd te krijgen bij de Action bij de kerstspullen) en het bovenrandje heb ik een extra accent gegeven door een zilveren glitter lijn. De nailart zag er erg chique uit, helaas bleven de zilveren hexagons niet goed zitten met enkel een topgel, deze zal ik de volgende keer dus echt moeten verwerken in de builder gel.

On this picture you can see very good what I did. I started with a line of red, this polish is China Glaze - Ruby Pumps. At the bottom of the line I sticked some silver hexagons (I bought them at the Action, it was very cheap between all the christmas stuff!) and I made a silver glitter line on top of the red line. The nailart looked very chique but the hexagons didn't stick that well, I glued them on and added a topgel, this wasn't enough so the next time I have to use a builder gel for this.

Wat vinden jullie van deze nailart? / What do you think about this nailart?

2 opmerkingen:

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations