zaterdag 28 januari 2012

Short Stash Preview

In het begin van dit jaar liet ik al weten druk bezig te zijn met het herindelen van mijn stash. Nog steeds ben ik er niet helemaal uit hoe ik het allemaal wil gaan indelen, maar ik ben druk bezig! In deze post ga ik een kleine preview laten zien met hoe het er nu ongeveer uitziet, waar ik tevreden over ben en wat zeker nog anders gaat worden!

In the beginning of this year I already told you that I was busy with reorganizing my stash again. Still i'm not ready with it, i'm busy with it but just don't know what I want exactly. In this post I'm showing some pictures of how it looks right now!


De paarse kast is er nog steeds, ik heb hem wel behoorlijk leeggehaald want in het begin stond hij propvol. Ik heb er nu een Ikea Helmer bij waar veel van de lakjes instaan. De complete achterste plank is zo goed als leeg, die lakjes zie ik zelf ook slecht waardoor ik ze amper gebruikte, één van de grote redenen om deze plank zo goed als leeg te houden!

I'm still using the purple closet. I took most of the polishes out of it because it was really full. I have an Ikea helmer now which carries most of the polishes so I emptied the back shelve because I didn't saw the polishes there, so I wasn't using them anymore. Now it's almost empty and it's good for me now.

De bovenste lade van de Helmer is mijn nailart laatje geworden. Het oogt wat rommelig, het is ook ontzettend vol al. Ik heb 2 zwarte mandjes met nailart spulletjes, het voorste mandje is vooral gevuld met nagelstickertjes/decals/rhinestones en nagelpiercings. Het achterste mandje is gevuld met vooral stempelspulletjes. De 2 bakjes aan de rechterkant zijn bakjes die beide vol zitten met glitters. Verder liggen hier en daar nog wat losse vellen waterdecals die te groot waren voor in de bakjes. 

The top drawer of the Helmer became my nailart drawer. It's pretty full and a choas right now. It's filled with 2 black baskets. The first basket is filled with nailstickers/decals/rhinestones and nailpiercings, the other basket is filled with stamping stuff. The 2 baskets on the right side are both filled with loose glitters.

 Verder heb ik een la die compleet gevuld is met random lakjes. Wat andere lades hebben ook zwarte mandjes waarin merken lakjes bij elkaar staan. Deze lade is gewoon tot de nok toe gevuld met allerlei merken door elkaar heen. Ik denk dat ik te weinig ruimte heb wanneer ik iedere lade vul met mandjes en dan lakjes erin doe, zonder mandjes kan ik véél meer kwijt, maar het ziet er natuurlijk meteen rommeliger uit. Ik denk dat ik deze lade gewoon helemaal aan de onderkant hou!

Further.. a drawer completely filled with random polishes. Some other drawers are filled with baskets with polishes, this looks way nicer but ofcourse I can't place as many polishes as I did in this one. I just have to less space to fill all the drawers with baskets. Ofcourse it looks sloppy but I think I place this drawer on the bottom.

Verder heb ik alles nu even goed opgeruimd. Bovenstaande foto is mijn 'te swatchen' rekje. Alle lakjes die hierin staan wachten dus eigenlijk om geswatcht te worden. Hij staat behoorlijk vol dus ik ben voorlopig nog wel even bezig. Het swatchen staat nu even op een laag pitje aangezien ik vanaf woensdag begin met de 31 day nail challenge en dus de gehele maand nailarts plaats!

So I cleaned everything up now. Above picture is my rack with polishes I still have to swatch for the website. It's very full, but I'm not swatching very often now because I'm busy with the 31 day nail challenge from next wednesday! Which means a complete month filled with nailart! 

Hebben jullie dat ook wel eens, er gewoon niet uitkomen hoe je je stash wilt indelen? / Do you have the same problem: Not knowing how to organize your stash?

6 opmerkingen:

 1. Ik heb op dit moment ook dat probleem! Ik heb nu mijn nagellak gesorteerd op kleur, maar ook dat vind ik niet handig! Als er mensen zijn met tips! Ze zijn welkom! ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik kijk uit naar je "te swatchen lakjes", want ik zie er een paar leuke kleurtjes bijzitten! Ook hier 2 overvolle Helmers... Heb dringend nood aan een 3e!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. @ BlogeretteJoelle,
  Hoe heb jij de lakjes in je helmer staan? Ook in mandjes of allemaal los?

  @ Ninadesiree,
  Dit is nog nieteens mijn gehele stash! Wanneer alles opnieuw ingedeeld is en naar mijn smaak is komt er een nieuw stashfilmpje met mijn complete stash!

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations